З початку запровадження ініціативи про безкоштовне забезпечення учасників АТО земельними ділянками у Дніпропетровській області військовослужбовці завершили процес оформлення та отримали у власність ділянки загальною площею 15,4 тис. гектарів. Найбільшу кількість земельних ділянок військовим надано у Криворізькому (942 ділянок загальною площею майже 1, 82 тис. га), Нікопольському (516 – площею 1,01 тис. га) та Солонянському (482 – 947,14 га) районах Дніпропетровської області.

Загалом за весь період Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській  області надало учасникам бойових дій та членами родин загиблих воїнів 12,46 тис. дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Після завершення процедури оформлення військові отримають у власність ділянки загальною площею майже 21,52 тис. гектарів. Найбільше таких документів учасники бойових дій отримали у Криворізькому (1 267), Криничанському (732) та Царичанському (678) районах Дніпропетровщини.

Довідково:

На сайті Держгеокадастру розміщено покрокову схему дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки.